Descargar EBOOK Els àngels de gel autor TONI HILL gratis online


Descargar EBOOK Els àngels de gel autor TONI HILL gratis online Título Del Libro: Els àngels de gel
ISBN 13: 9788466338745
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: TONI HILL
El editor: DEBOLSILLO (PUNTO DE LECTURA)
El tamaño del archivo: 5.14 Mb

Read full description of the books:Una ambiciosa intriga psicològica de tints gòtics ambientada en la pròspera Barcelona de principis del segle XX.

«En aquesta història ens endinsarem en els racons més obscurs de l'ànima humana, en les atrocitats que poden cometre els éssers turmentats per la venjança i l'odi.
»Tant els vius com els morts.»

Barcelona, 1916. Als vint-i-set anys, en Frederic Mayol ha deixat enrere una vida còmoda en l'esplendorosa Viena i la traumàtica participació en una guerra que continua assolant Europa. Psiquiatre i seguidor de les teories psicoanalítiques, s'enfronta al seu futur càrrec en un sanatori ubicat en un tranquil poble de pescadors proper a Barcelona, un lloc perfecte per superar els horrors viscuts al front.

Però la clínica i els seus voltants no són tan idíl·lics com ell es pensava. Les ombres d'un passat sinistre planen sobre els àngels que decoren la façana de l'edifici, com si volguessin reviure els esdeveniments que van succeir set anys enrere, quan aquell lloc era un prestigiós internat per a noietes de bona família que va tancar les portes després d'un tràgic incendi.

Atrapat entre l'anhel de desvelar el misteri que s'amaga entre els murs del casalot i l'amor que sent per la Blanca, una de les antigues alumnes de...


El autor es TONI HILL escribió un interesante libro titulado Els àngels de gel. El libro de la publicó la editorial DEBOLSILLO (PUNTO DE LECTURA), y en este momento por el libro de Els àngels de gel PDF ISBN (9788466338745) es necesario pagar 12.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Els àngels de gel EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor TONI HILL, que te pueden gustar, igual que el libro de Els àngels de gel EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Els àngels de gel EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Els àngels de gel PDF
Descargar en EPUB Els àngels de gel EPUB
Descargar en DOC Els àngels de gel DOC
Descargar en TXT Els àngels de gel TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Els àngels de gel


Pablo

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots escribí el número y descargado sin problemas

Ana

Un libro en el que se ha encontrado la respuesta a mi pregunta

Ruben

Cuando сожалеешь que el libro termina!

Julia

Un libro en el que todo está bien
Añadir comentario
Descargar EBOOK Els àngels de gel autor TONI HILL gratis online

PDF: els-ngels-de-gel.pdf Els àngels de gel PDF
EPUB: els-ngels-de-gel.epub Els àngels de gel EPUB
DOC: els-ngels-de-gel.doc Els àngels de gel DOC
TXT: els-ngels-de-gel.txt Els àngels de gel TXT