Descargar EBOOK Tal com ets, ets el millor! autor NADIA BUDDE gratis online


Descargar EBOOK Tal com ets, ets el millor! autor NADIA BUDDE gratis online Título Del Libro: Tal com ets, ets el millor!
ISBN 13: 9788416003228
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: NADIA BUDDE
El editor: TAKATUKA
El tamaño del archivo: 6.83 Mb

Read full description of the books:Hi ha gent insatisfeta amb la seva aparença, que preferiria tenir els cabells arrissats o els ulls blaus, ser més musculosa o més alta o més baixa, tenir la pell més morena o menys fosca... I tal com ens mostra Nadia Budde, aquests desitjos poden ser tan variats com persones i gustos hi ha.

Tota la família, els amics i els coneguts es presenten en aquest atractiu i acolorit àlbum infantil per parlar-nos de les coses que els agradaria canviar de la seva aparença, des de l‛oncle Lluís que «vol tenir el pèl tot llis»al veí, el senyor Aram, a qui «li sobren set quilograms», tot passant pel gosset Patraques, a qui «no li agraden gens les taques». Els de la colla dels nois «volen ser superherois», però són tant lluny de semblar-ho com les veïnes de l’escala d’esdevenir «belles fades». I finalment és l’oncle Marçal, a qui «l’aparença li és igual»i que passa de tanta tontería qui encerta i simplement ens aconsella: «Tal com ets, ets el millor!».


El autor es NADIA BUDDE escribió un interesante libro titulado Tal com ets, ets el millor!. El libro de la publicó la editorial TAKATUKA, y en este momento por el libro de Tal com ets, ets el millor! PDF ISBN (9788416003228) es necesario pagar 14.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Tal com ets, ets el millor! EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor NADIA BUDDE, que te pueden gustar, igual que el libro de Tal com ets, ets el millor! EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Tal com ets, ets el millor! EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Tal com ets, ets el millor! PDF
Descargar en EPUB Tal com ets, ets el millor! EPUB
Descargar en DOC Tal com ets, ets el millor! DOC
Descargar en TXT Tal com ets, ets el millor! TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Tal com ets, ets el millor!


Hugo

La idea es excelente, pero a veces sufre de texto

Carlos

hay una interesante página

Paula

El libro ha decepcionado, un poco de nuevo, un montón de "agua"!

Jorge

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots he introducido el teléfono y descargado sin problemas

Maria

Se ha formado una doble impresión.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Tal com ets, ets el millor! autor NADIA BUDDE gratis online

PDF: tal-com-ets-ets-el-millor.pdf Tal com ets, ets el millor! PDF
EPUB: tal-com-ets-ets-el-millor.epub Tal com ets, ets el millor! EPUB
DOC: tal-com-ets-ets-el-millor.doc Tal com ets, ets el millor! DOC
TXT: tal-com-ets-ets-el-millor.txt Tal com ets, ets el millor! TXT