Descargar EBOOK La tania i el telescopi autor MURIEL VILLANUEVA I PERARNAU gratis online


Descargar EBOOK La tania i el telescopi autor MURIEL VILLANUEVA I PERARNAU gratis online Título Del Libro: La tania i el telescopi
ISBN 13: 9788466141581
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: MURIEL VILLANUEVA I PERARNAU
El editor: CRUILLA
El tamaño del archivo: 356 Kb

Read full description of the books:La Tània i el seu pare van a veure una pluja d'estels amb la tieta i uns amics. Però la Tània ha de fer cua per mirar pel telescopi, i s'avorreix. Però, de sobte... Què és allò que s'ha vist allà dalt?
La Tània i el seu pare van a veure una pluja d'estels amb la tieta i uns amics. Però, quan arriben a dalt de la muntanya, la Tània descobreix que ha de fer cua per mirar pel telescopi. A més, els estels triguen molt a caure... Quan ja li sembla que aquella nit serà molt i molt avorrida, de sobte, veu allò al cel. És fantàstic!
La Tània i el seu pare van a veure una pluja d'estrelles amb la tieta i uns amics. Però, quan arriben a dalt de la muntanya, descobreix que ha de fer cua per mirar pel telescopi. A més, també li expliquen que els estels triguen molt a caure... La Tània comença a estar ben fastiguejada: aquella nit serà molt i molt avorrida. Però tothom li diu que ha de tenir paciència, que la pluja d'estrelles li agradarà. Llavors, de sobte, veu un estel fugaç. És molt bonic! Al cap d'una bona estona, després d'haver vist uns quants estels fugaços i d'haver demanat un desig, la Tània decideix que ha valgut la pena tenir paciència. I decideix que l'any que ve vol tornar a aquella muntanya per poder tornar a veure una altra pluja d'estrelles.


El autor es MURIEL VILLANUEVA I PERARNAU escribió un interesante libro titulado La tania i el telescopi. El libro de la publicó la editorial CRUILLA, y en este momento por el libro de La tania i el telescopi PDF ISBN (9788466141581) es necesario pagar 8.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La tania i el telescopi EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MURIEL VILLANUEVA I PERARNAU, que te pueden gustar, igual que el libro de La tania i el telescopi EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La tania i el telescopi EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La tania i el telescopi PDF
Descargar en EPUB La tania i el telescopi EPUB
Descargar en DOC La tania i el telescopi DOC
Descargar en TXT La tania i el telescopi TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro La tania i el telescopi


Sergio

en general no me gustó el libro

Ivan

Tener claro para qué necesita este libro y que ella puede dar.

Alejandra

Un encantador libro, más de esos!
Añadir comentario
Descargar EBOOK La tania i el telescopi autor MURIEL VILLANUEVA I PERARNAU gratis online

PDF: la-tania-i-el-telescopi.pdf La tania i el telescopi PDF
EPUB: la-tania-i-el-telescopi.epub La tania i el telescopi EPUB
DOC: la-tania-i-el-telescopi.doc La tania i el telescopi DOC
TXT: la-tania-i-el-telescopi.txt La tania i el telescopi TXT