One Down.. Back to studio!

Hosh…. setelah lama gak update akibat terlalu lama mengurung diri, alias berkutat selama 3 bulan ini… Alhamdulillah akhirnya selesai juga one project. Yeah, one down…

I like my book-cover! Actually, a silly one, hahaha…. It looks like a SouthPark for Jilbaber version. Judulnya? Hmmm… kasih tau gak ya? hmm… hehehe, tunggu aja deh tanggal maennya ;p

Berkutat dalam permainan verbal bagi orang yang sangat random dan non-verbal sepertiku cukup menyita pikiran. Setidaknya aku butuh waktu lebih lama untuk menulis dibandingkan para penulis itu. Hahaha…. kok jadi formal gini gaya nulisnya jadinya?

I can’t wait to go back to studio… Now, I’m currently re-formating and restore my laptop. So I don’t have any MATLAB, OpenCV, LaTex, Visual Studio, or anything related to academic. I kinda give up for this one… get rid of them!Ha! It’s time to be the real random person… Let’s set up my Alesis and Mic, and roll the piano down. Time for my music!๐Ÿ˜€

I guess I will be hiatus again untill the next 2 months for this album. Yeah, hopefully I can finish ’em..๐Ÿ™‚ ย . Atau siapa tau ada produser yg ngelirik lagunya *doeng*

Baru nemu video pas beres-beres laptop nih.. video latihan Inharmonia Indonesia zaman kuliah dolo, hihihi… jadoel banget ya!

http://www.youtube.com/watch?v=lgAymd-fL38&feature=plcp&context=C3c5a38cUDOEgsToPDskIvL2KOW0RYEj1sQiGbG9dO

I’m reallly glad I am not an employee… so I don’t have to be stucked in a place called routine. I am the employee for myself. I wanna do anything I like. Yeah, free…!!๐Ÿ™‚

Anyway, walaupun kita ‘kere’ tapi harus ‘aktif’…

KeRE + akTIF = KREATIF!

Okay?๐Ÿ˜€ ย –> menyemangati diri sendiri